Bygg og Hage AS, Hedrum Ravei 110, 3270 Larvik, Norway +47 33 99 35 50

Send oss en forespørsel

  • Spesialproduksjon listverk
  • Spesialproduksjon panel
  • Dimensjonering
  • Overflatebehandling
  • Pynteklosser
  • Gjerder

 

Går du med en idé du vil realisere, eller er du i ferd med å renovere et verneverdig hus som krever spesielle produkter?

Driver du som byggmester eller entreprenør og vil sette ditt eget preg på deres prosjekter?

Driver du en forretning og vil tilby dine kunder produkter ikke alle andre leverer?

Leter du etter pynteklosser for å sette siste finish på huset - utvendig og innvendig?

Vil du gi kjøkkendørene dine en ny farge eller kanskje du har et møbel som trenger litt pleie? 

 

Fortell oss om din idé eller ditt prosjekt, så tar vi det derfra.

 

Om oss

Så gøy at du vil lese litt om oss. Det setter vi pris på.

Vårt snekkerverksted og overflatebehandlingsanlegg eies og driftes av Bygg og Hage AS. Det startet først med tanken om å produsere de litt spesielle produktene som våre kunder etterlyste, som for eksempel utgåtte listverks- og panelprofiler, spesielle dekorklosser for innvendig og utvendig bruk og supplement til eksisterende stakittgjerder hvor profilen ikke lenger er å få tak i. 

Nå har anlegget utviklet seg lenger enn ambisjonen om å kunne tilby våre kunder spesielle enkeltprodukter, og består i dag av en komplett maskinpark med produksjonslinje for listverk og panel. Vi kan produsere det aller meste, så lenge råstoffet er treverk. 

Vi stopper der - for vi vil være den lille produsenten som kan levere det andre ikke kan. Vi produserer ikke lekter, rekker og kontruskjonsvirke, ei heller standardkledninger og standard listverk, eller andre standard volumprodukter som du finner i alle kriker og kroker i vårt langstrakte land. Hos oss kan du få produsert de spesielle profilene, de utgåtte profilene og tilpassede produkter. 

Koppsprøyte for beisingI vår overflatebehandlingsavdeling maler, lakkerer, beiser og oljer vi produserte produkter. Vi tar også på oss generelle overflatebehandlingsoppdrag. Du velger nøyaktig den fargen du vil ha - alt vi trenger er en NCS-fargekode eller en Gjøco / Jotun fargekode, så blir resultatet slik du vil ha det. Overflatebehandlingen blir enten gjort med håndholdt høyttrykksprøyte eller koppsprøyte som den på bildet til høyre, eller i vårt automatiske anlegg som maler, pusser og ferdigstiller. Det gjør at vi har svært god kontroll på det endelige resultatet og det gjør oss i stand til å overflatebehandle alle typer produkter - være seg listverk, panel, kledning, kjøkken, møbler og annet.

Vi overflatebehandler kun med vannbaserte produkter. Det er minst helseskadelig og bedre for miljøet. Overflatebehandlingsproduktene som benyttes leveres av Sherwin Williams og Teknos som innfrir nødvendig kvalitet og dokumentasjon.

 

Våre kunder

Vi produserer hovedsakelig for bedrifter - standardprodukter selges gjennom forhandlere, og prosjekter leveres per bestilling. Vi produserer og leverer produkter som selges i butikker, og vi kjører opp spesialprofilert listverk til byggmestre og entreprenører som gjerne vil kunne levere noe spesielt til sine kunder. Blant noe av det vi produserer er serier med listverk og panel, pynteklosser til utvendig og innvendig bruk, håndløpere, og mer. Vi renoverer også møbler og interiør, da spesielt rene treprodukter som trenger reparasjon eller ny overflatebehandling. Vårt hovedfokus er serier med listverk og panel.

 

Priser

Spesialhøvling og -produksjon prises per prosjekt. Standard produkter som listverk i Skog-serien selges gjennom våre forhandlere.

 

Ingenting er umulig

Vi setter pris på at du har lest litt om oss og hva vi driver med. Utfordringer tar vi på strak arm, og nesten ingenting er umulig. Skulle du ha spørsmål om et prosjekt, et produkt, spesialproduksjon eller lignende ber vi deg ta kontakt, så kommer vi helt sikkert frem til en god løsning for begge parter.