Bygg og Hage AS, Hedrum Ravei 110, 3270 Larvik, Norway +47 33 99 35 50

Send oss en forespørsel

  • Spesialproduksjon listverk
  • Spesialproduksjon panel
  • Spesialproduksjon kledning
  • Overflatebehandling
  • Pynteklosser
  • Gjerder

 

Går du med en idé du vil realisere, eller er du i ferd med å renovere et verneverdig hus som krever spesielle produkter?

Driver du som byggmester eller entreprenør og vil sette ditt eget preg på deres prosjekter?

Driver du en forretning og vil tilby dine kunder produkter ikke alle andre leverer?

Leter du etter pynteklosser for å sette siste finish på huset - utvendig og innvendig?

Vil du gi kjøkkendørene dine en ny farge eller kanskje du har et møbel som trenger litt pleie? 

 

Fortell oss om din idé eller ditt prosjekt, så tar vi det derfra.

 

Om oss

Så gøy at du vil lese litt om oss. Det setter vi pris på.

Vårt lille snekkerverksted eies og driftes av Bygg og Hage AS. Det startet først med tanken om å produsere de litt spesielle produktene som våre kunder etterlyste, som for eksempel utgåtte listverks- og panelprofiler, spesielle dekorklosser for innvendig og utvendig bruk og supplement til eksisterende stakittgjerder hvor profilen ikke lenger er å få tak i. 

Nå har verkstedet utviklet seg lenger enn ambisjonen om å kunne tilby våre kunder spesielle enkeltprodukter, og består i dag av en komplett maskinpark med en liten produksjonslinje for listverk, panel og kledning. Resten av maskinparken gjør oss i stand til å produsere det aller meste av interiør- og eksteriørprodukter - alt fra ekstra fine brødfjøler for salg i detaljbutikker, til serier med listverk, panel og utvendig kledning. 

Vi stopper der - for vi vil være den lille produsenten som kan levere det andre ikke kan. Vi produserer ikke lekter, rekker og kontruskjonsvirke, ei heller standardkledninger og -listverk, eller andre standard volumprodukter som du finner i alle kriker og kroker i vårt langstrakte land. Hos oss kan du få produsert de spesielle profilene, de utgåtte profilene og tilpassede produkter. 

Koppsprøyte for beisingI vår overflatebehandlingsavdeling maler, lakkerer, beiser og oljer vi produserte produkter. Vi tar også på oss generelle overflatebehandlingsoppdrag. Du velger nøyaktig den fargen du vil ha - alt vi trenger er en NCS-fargekode eller en Gjøco / Jotun fargekode, så blir resultatet slik du vil ha det. Overflatebehandlingen blir enten gjort med håndholdt høyttrykksprøyte eller koppsprøyte som den på bildet til høyre, eller i vårt automatiske anlegg som maler, pusser og ferdigstiller. Det gjør at vi har svært god kontroll på det endelige resultatet og det gjør oss i stand til å overflatebehandle alle typer produkter - være seg listverk, panel, kledning, kjøkken, møbler og annet.

Vi overflatebehandler kun med vann- og oljebaserte produkter. Det er minst helseskadelig og bedre for miljøet. Malingsprodusenten vi hovedsakelig benytter er Gjøco som leverer norskproduserte, testvinnende kvalitetsprodukter. Vi kan også påføre produkter fra Jotun, Norsjø, Scanox, Butinox, Owatrol, Osmo med flere. Produkter fra Gjøco har vi på lager og gir raskest leveringstid. Produkter fra andre malingsprodusenter må bestilles og gir en ukes ekstra leveringstid.

 

Våre kunder

Vi produserer for alle - privatpersonen som vil ha laget noe spesielt, og offentlige og private bedrifter. Vi produserer og leverer produkter som selges i butikker, og vi kjører opp spesialprofilert listverk til byggmestre og entreprenører som gjerne vil kunne levere noe spesielt til sine kunder. Blant noe av det vi kan produsere og som vi produserer er serier med listverk, panel og kledning, pynteklosser til utvendig og innvendig bruk, håndløpere, gjerder, rekkverk, brødfjøler, varmepumpehus, postkassestativ, utebenker med mer. Vi renoverer også møbler og interiør, da spesielt rene treprodukter som trenger reparasjon eller ny overflatebehandling. Vårt hovedfokus er serier med listverk og panel, men som nevnt over tar vi på oss de fleste oppdrag.

 

Priser

Med vår lille, men moderne maskinpark er produksjonen effektiv. Det gjør at vi kan levere både ubehandlede og overflatebehandede produkter til en fornuftig pris. Til privat gir vi som oftest en fast timepris + råstoff, og eventuelt høvelstål om det må kjøpes inn. Til bedrifter gir vi både timepris og prosjektpris, avhengig av produkt og volum.

 

Ingenting er umulig

Vi setter pris på at du har lest litt om oss og hva vi driver med. Utfordringer tar vi på strak arm, og nesten ingenting er umulig. Skulle du ha spørsmål om et prosjekt, et produkt, spesialproduksjon eller lignende ber vi deg ta kontakt, så kommer vi helt sikkert frem til en god løsning for begge parter.